Fjalë kyçe: naun shundi

Mejtime / Nga Media -

Mos guxoni!

Nga Naun Shundi I hoqën gërmat Teatrit Kombëtar, por nuk mund t’i heqin dot emrin. I hoqën gërmat Teatrit Kombëtar, por ai është aty, me famën dhe lavdinë që nuk…

Mejtime / Nga Media -

Më ka kaluar koha

Nga Naun Shundi Më lejoni t’ju them që populli shqiptar i ka përkëdhelur të gjithë njerëzit që meren me art duke i quajtur artistë. Jo çdo aktor, jo çdo piktor,…

Mejtime / Nga Media -

O Ballë, mos u bëj palë!

Nga Naun Shundi Ftesë Ballës… Zoti Balla, nisur nga mbiemri, i doli në ballë punës duke thënë ballazi mendimin e vet ballor. E uroj për kurajon, por kam të drejtën…

Floktore / Nga Media -

Shundi-Imamit: Do përfitosh ndonjë tender?

Teksa po punohet për vënien e fundit në Teatër, aktorët janë përballë njëri- tjetrit megjithë kundërshtitë dhe dakordësitë për kryefjalën e kohëve të fundit, shembje apo rikonstruktimin e Teatrit Kombëtar. Janë…