Fjalë kyçe: Napoleon Zerva

Hijet e Shqipërisë / Nga Media -

Kështjella e Pargës në Çamëri

Përgjatë genocidit të Napoleon Zervës, në këtë kështjellë  janë vrarë e prerë afro 50 gra e fëmijë të popullsisë shqiptare të Çamërisë. Parga është një qytet në krahinën e Çamërisë,…

Mejtime / Nga 27.al -

Historia po rishkruhet zoti Dule!

“Politika ka moral…”, thotë Vangjel Dule dhe e përsërit disa herë gjatë intervistës së tij në Top Story me Sokol Ballën.  Përpiqet të sqarojë arsyet, pse është sot jashtë koalicionit…