Fjalë kyçe: mjerimi

Mejtime / Nga Media -

Mjerimi është forma më e keqe e dhunës

Nga Jozefina Topalli “Mjerimi është forma më e keqe e dhunës“, thoshte Gandi. Mjerimi në Shqipëri është alarmant. Këtë e konfirmojnë edhe shifrat. Sondazhi për Ballkanin nxjerr të vërtetën e…

Mejtime / Nga 27.al -

Nën çadrën e Pushtetit

Nga Samet Zagradi Protestat popullore janë frut i një pakënaqësie dhe zhgënjimi, për t’iu kundërvënë padrejtësive kombëtare dhe jo vetëm. Të protestosh do të thotë të tregosh që ke forcë…