Fjalë kyçe: martesa

Floktore / Nga Klodiana -

Një nuse si Miranda Kerr (foto)

Dasma në kopësht e Miranda Kerr me themeluesin e Snapchat, Evan Spiegel, ishte mjaftë e ëmbël dhe private, me vetëm 45 miq dhe familjarë që panë çifin të shkëmbenin unazat….

OpEd / Nga Media -

Homofobia, heterofobia dhe martesa!

Nga Dritan Shano “Por në fillim të krijimit, Zoti i bëri ata, burrin dhe gruan. Për këtë arsye burri do largohet nga babai dhe nëna dhe do bashkohet me gruan…