Fjalë kyçe: Lulzim Basha

OpEd / Nga Luljeta -

Humbja e rradhës dhe identiteti i Bashës

Nga Luljeta Progni Premtime, platforma të gjata me programe që kurrë s’kanë për t’u bërë realitet, thasë me miell, para me grushte, ara me cannabis, kamera të fshehta, kamera televizionesh,…

OpEd / Nga 27.al -

Mafia reale, që po na lë pa opozitë!

Nga Mero Baze Lulzim Basha po angazhohet personalisht të nxisë një rreth opinionistësh afër tij, ta paraqesin fitoren e thellë të shumicës në Dibër, si fatkeqësi për Shqipërinë, dhe jo…

Telegrama / Nga Skenderi -

Dibër, 200 socialistë i bashkohen PD-së

I janë bashkur sot Partisë Demokratike rreth 200 socialistë dibranë. Ata kanë shprehur zhgënjimin e madh për partinë e tyre, braktisjen dhe mashtrimin dhe në shënjë revolte kanë grisur në mënyrë…