Fjalë kyçe: LSI

Mejtime / Nga 27.al -

Ilir Meta dhe Edi Rama

Nga Erl Kodra Përfundimisht, e majta shqiptare është e marrë peng nga dy figurat më kontraverse dhe pa skrupuj që ka nxjerrë politika shqiptare në 30 vite demokraci. Njëri i…