Fjalë kyçe: liqeni

Dritëshkronja / Nga Media -

Ngrin Liqeni i Komanit (film)

Temperatura të ulëta dhe moti i acartë e me ngrica kanë qenë të pranishme në gjithë Shqipërinë këto ditë. Një nga sipërfaqet e ngrira si pasojë e temperaturave të ulëta…

Mejtime / Nga Media -

Hallerëndë…por të lumtur

Nga Elsa Vorfi Më ndodh shpesh të shkoj në një ndër qytetet e veriut të vendit tonë, shumë  i dashur për mua për shumëçka që të fal një qytet i…

Telegrama / Nga Media -

Çelin lulet te Amfiteatri i Liqenit (Foto)

Një skenë teatrore mes luleve dhe natyrës, i tillë është konceptuar Amfitetari i Liqenit. Çdo ditë shtohen elemente të reja ndërsa po afrohet data e koncertit hapës të 1 Qershorit. Do të jetë…