Fjalë kyçe: leter

Mejtime / Nga Media -

Letër për vajzën nga Kavaja

Nuk ishe vetëm. Aty në kuzhinën e vogël, ku mami gatuante me mendjen diku në Itali, ndërsa tymi përhapej nëpër shtëpi dhe aroma e këndshme e gatimit mundohej të të…

Mejtime / Nga Media -

Një mal mall për malin!

Nga Behar Jacaj Kam dashur të të shkruaj shkëmbarak. Në kohën kur mallkimi i vjetër, “folsh me gishta” u përmbush, unë kam dashur të të shkruaj ty. S’e kam bërë. Jo…