Fjalë kyçe: kryeminister

Mejtime / Nga Ejona -

Uriah-u dhe Zeusi i katundit tonë

Nga Ermal Mulosmani “Unë e njoh Erion Velinë”- fillonte spoti promovues i Kryeministrit Rama në fushatën e zgjedhjeve bashkiake të 2015-ës në Tiranë… Ai vazhdonte shumë pastaj por i kishte…