Fjalë kyçe: komunizmi

Mejtime / Nga Media -

8 ditë mund të ndryshojnë botën

Nga Mesila Doda 3 ditë ju deshën regjimit komunist dhe Ramiz Alisë të plotësonte kërkesën e studentëve për vendosjen e pluralizmit dhe rënien e komunizmit e partisë shtet. 8 dite…