Fjalë kyçe: Kastriot Dervishi

Llogje Kavaje / Nga 27-shi -

Obobo nga Durrësi…

Nga Kastriot Dervishi Mirë që nuk dinë të shkruajnë, po pse i nxjerrin edhe në fb këto tekste? Ec e merre vesh. “Kryetar i bashkisë” dhe “kryetare e bashkisë” në…

Foto dite / Nga 27-shi -

Era e gjakut

Nga Kastriot Dervishi Zakonisht ambientalistët protestojnë kur shohin foto gjuetie me kafshë të vrara. E kanë si reagim të natyrshëm për mbrojtjen e natyrës. Ja një foto e vitit 1982…

Mejtime / Nga Media -

Shishja e vdekjes së të burgosurit

Nga Kastriot Dervishi Fotografia i takon procesit të zhvarrimit të varrit nr.54, kryer më 29 prill 2010, në varrezën publike të fshatit Panahor në Ballsh. Këtu janë varrosur të gjithë…

Mejtime / Nga Media -

Enveristi në autobus

Nga Kastriot Dervishi Udhëtoj me autobus për në Durrës. Përpara meje një enverist zëtrashë, afërmendsh veteran i punëve të brendshme. Ulet me një vajzë që i thotë se është mbesa…