Fjalë kyçe: karantina

Mejtime / Nga Ejona -

Pandemia dhe Shqipëria

Nga Fatos Lubonja E vërtetë, nga karantina ku ndodhemi, jeta që kemi lënë, me ato zakonet e përditshme, baret ku pinim kafen e mëngjesit me miqtë, daljet për ndonjë drekë…

Mjeku i shtëpisë / Nga 27.al -

Çfarë ndodh me ne pas 7 javësh izolim

Vetë-izolimi në shtëpi për më shumë se 7 javë, ka ndikuar ndjeshëm në shëndetin mendor të njerëzve, por jo vetëm. Karantina mund të ndikojë edhe në gjendjen tonë fizike në shumë mënyra, duke nisur që…