Fjalë kyçe: kafshe

Mejtime / Nga Media -

“Njeriu është kafshë politike”

Nga Rea Shundi Sado barbare dhe rrënjësisht deklarative që është shprehja e Aristotelit se “njeriu është një kafshë politike”, ajo mban një të vërtetë të dukshme në dy pikëpamje: njeriu…

OpEd / Nga Media -

Dialogu, emri i ç’gjëkafshë është?

Nga Sokol Shameti Kryefjala e ditëve tona: “dialogu” me studentët. Dialogu është shndërruar në një mall të fetishizuar që pushteti po e rrëmon gjithandej si xeheror të rrallë, e të cilin…