Fjalë kyçe: Johann David Wadephul

Telegrama / Nga 27.al -

Gjermania: Të shtyhen zgjedhjet në Shqipëri

Në një deklaratë të përbashkët, dy deputetët, Johann David Wadephul, zëvendëskryetar i grupit parlamentar CDU/CSU në parlamentin gjerman dhe njëherazi drejtues i grupit të punës së Ballkanit Perëndimor, si dhe…