Fjalë kyçe: grua

Mejtime / Nga Media -

Ti nuk je burrë, ti jë një hiç!

Nga Nidela Hoxha Përse e vret një grua?! Në mes kësaj vorbulle vrasjes, pasigurie dhe humbje të identitetit dhe konceptit të familjes, natyrshëm me lind pyetja, cila e ka radhën?! …