Fjalë kyçe: foto

Foto dite / Nga Media -

Reportazhet e Fatos Baxhakut

“Krejt ndryshe nga të gjithë të tjerët. Kishe një axhendën krejt personale. Ndryshe nga të tjerët, ti kishe laps dhe bllok, kishe aparat fotografik dhe çantë. Kishe sandale dhe çizme….

Llogje Kavaje / Nga 27-shi -

O usta ule çik dorën (foto)

Faqja kryeministria.al, është gdhirë sot me një pamje të pazakontë. Kabineti qeveritar i kryeministrit Edi Rama duket se ka bërë disa “ndryshime”.  Në faqen zyrtare të kryeministria.al, aty ku prezantohen…