Fjalë kyçe: Fatos Lubonja

Mejtime / Nga Ejona -

Pandemia dhe Shqipëria

Nga Fatos Lubonja E vërtetë, nga karantina ku ndodhemi, jeta që kemi lënë, me ato zakonet e përditshme, baret ku pinim kafen e mëngjesit me miqtë, daljet për ndonjë drekë…

Mejtime / Nga 27.al -

Disa pyetje për juristët e Presidentit

Nga Fatos Lubonja Juristët e Presidentit Meta, të cilët para disa kohësh kanë kthyer mbrapsht, me argumentime mjaft të detajuara dhe bindëse, një pjesë të mirë ligjesh të hartuara nga…

Mejtime / Nga 27.al -

Serbia në panik: Shqiptarët po zgjohen!

Nga Fahri Xharra “Shqiptarët e Kosovës dhe të Metohisë, me ndihmën e Perëndimit, e krijuan shtetin e dytë shqiptar në Ballkan. Në Maqedoni po ndodhë e njëjta. Në Mal të…