Fjalë kyçe: djalli

Mejtime / Nga 27-shi -

Ndonjëherë duhen rrahur gratë

Nga Gerina Mullaj Ndonjëherë duhen rrahur gratë dhe për këtë çdokush ka të drejtën të më quaj të çmendur për aq kohë sa i besohet bindjes se të vërtetat më…