Fjalë kyçe: divorcet

OpEd / Nga 27.al -

Divorci kushton!

Nga Mero Baze Vrasja  makabre e ish-gruas nga babai i fëmijëve të saj, ka ngjallur një valë zemërimi dhe patetizmi kundër drejtësisë dhe pafuqisë së shoqërisë sonë për ta ndalur…