Fjalë kyçe: diçiturë

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

PDIU: Është mace, jo luan

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka reaguar pas deklaratës zbythëse të Partisë Demokratike në lidhje me tezat shoviniste të këshilltarit të Cipras, Markopulos në Tiranë gjatë punimeve të Kongresit të…