Fjalë kyçe: Corriere Dello Sport

OpEd / Nga 27.al -

De Biazi, me biçikletë në hënë

Nga Saimir Demi Reforma në drejtësi? Shqiptarët janë të zgjuar dhe e kanë kuptuar prej kohësh që nuk duhet të preokupohen shumë për gjëra që varen vetëm nga ata që…