Fjalë kyçe: Brukseli

OpEd / Nga Media -

“Kazani” jonë nuk është mall eksporti

Nga Mero Baze Pothuajse në një zë, kritikë dhe mbështetës të qeverisë, bien dakord që Brukseli ka mbështetur qeverinë “Rama” dhe nëse nuk ndodhin gjëra që nuk kanë më shumë…