Fjalë kyçe: Brooklyn

OpEd / Nga 27.al -

Sindromi i Stokholmit…

Nga Ilir Seci Gjatë muajve mars dhe prill të këtij viti, drejtuesit kryesorë të shtetit dhe politikës shqiptare vizituan Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në muajin mars ishte për një…