Fjalë kyçe: Brexit

OpEd / Nga 27.al -

Të hallakatur rreth Mbretërisë së Bashkuar

Nga Frrok Çupi 1. Të parët janë mediat: Edhe pse më të shquarat e botës, mediat kësaj here, me “Brexit”, na kanë krijuar “fushën e pingpongut”; sa shikojmë njërën anë,…

OpEd / Nga 27.al -

Gafa e një britaniku pa humor si Gove

Nga Ilva Tare Michael Gove është ministri aktual i Drejtësisë në Britaninë e Madhe. Ai njihet si një ndër ideologët e konservatorëve të David Cameroon dhe një ndër zërat e…