Fjalë kyçe: bashkëfajtorë

OpEd / Nga 27.al -

Basha, duke kërkuar bashkëfajtorë!

Nga Mero Baze Lulzim Basha po përpiqet të mbajë distancë nga dështimi i mundshëm i hapjes së negociatave për shkak të një vendimi politik të tij dhe partisë së tij….

OpEd / Nga Luljeta -

Nuk e qep gojën

Nga Luljeta Progni Nuk e qep gojën, sepse ju nuk keni asnjë të drejtë të tjetërsoni historinë e familjeve shqiptare që vuajtën në diktaturë. Historia e tyre nuk tregohet me…