Fjalë kyçe: Autostrada Tiranë-Elbasan

Tregu / Nga Klodiana -

Autostrada Tiranë-Elbasan, Copri-AKTOR përfundon në gjykatë

Telashet për autostradën Tiranë-Elbasan nuk kanë të sosur. Përveçse rruga ka vite që është në ndërtim dhe është shkelur çdo afat i mundshëm për përfundimin, ka pasur vonesa në pagesa për nënkontraktorët, rrëshqitje dheu dhe rritje të kostos përfundimtare, tashmë duket…