Fjalë kyçe: athine

Mejtime / Nga Klodiana -

Pse refuzohemi edhe nga tanët?

Nga Raimonda Shundi (Dervishi) A e dini se popullsia Çame prek rreth 300 mijë banorë dhe rreth 5 % më pak se sipërfaqa e Kosovës? Të dhëna të tilla nisën…