Fjalë kyçe: Alfred Peza

Mejtime / Nga Media -

Adriatik Llalla, si dosja Nr. 1 e SPAK-ut!

Nga Alfred Peza Ish-Prokurori i Përgjithshëm i Republikës, ka dështuar në të gjitha tentativat për ta shpëtuar pasurinë e tij nga sekustro preventive, që kishte vendosur mbi të më 23…

Mejtime / Nga Media -

Unë, Sali Berisha dhe Carlo Bollino

Nga Alfred Peza Prej disa ditësh Carlo Bolino ka rinisur një seri sulmesh personale në adresën time, duke u munduar që ti kamuflojë ato, në emër të shqetësimit se unë…

OpEd / Nga Media -

Adriatik Llalla, fundi i një modeli fals!

“Për herë të parë në historinë 27-vjeçare post- komuniste të Shqipërisë, organi i akuzës i sekuestron pronat, një ish Prokurori të Përgjithshëm.” Kështu e nis raportimin rreth lajmit të bujshëm,…