Rritet numri i të infektuarve me Covid, humbin jetën 6 persona

0
137

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë konfirmuar të infektuar me Covid 565 raste dhe kanë humbur jetën 6 persona.

Gjithashtu  janë shëruar 304 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 64.666 raste, kurse numri i rasteve aktive është 10.885.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 231 raste, Pejë 44 raste, Ferizaj 35 raste, Gjakovë 32 raste, Mitrovicë 31 raste, Gjilan 22 raste, Fushë-Kosovë 21 raste, Vushtrri 20 raste, Kamenicë 18 raste, Obiliq 15 raste, Podujevë 12 raste, Viti 10 raste, Prizren 9 raste, Drenas 8 raste, Lipjan 8 raste, Skenderaj 8 raste, Suharekë 8 raste, Deçan 6 raste, Rahovec 5 raste, Graçanicë 4 raste, Novobërdë 4 raste, Istog 3 raste, Klinë 3 raste, Dragash 2 raste, Kaçanik 2 raste, Kllokot 2 raste dhe me nga një rast komunat Hani i Elezit dhe Shtërpcë.

Nga fillimi i pandemisë e deri më tani janë konfirmuar të infektuar me Covid 77.253 raste nga 354.967 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 , mes të cilëve kanë humbur jetën 1.702 persona.