Nisin punën komisionet parlamentare, PD do të jetë e pranishme fizikisht në sallë

0
240

Komisionet parlamentare nisin sot punën, i pari është ai i Ligjeve që fillon në orën 10:30, i ndjekur nga Komisioni i Shëndetësisë në 11:00, për të vijuar më pas me Komisionin e Sigurisë, në 11:30 dhe në fund komisioni i Jashtëm në orën 13:30.

Kuvendi ka njoftuar se disa prej tyre do të zhvillohen online, por deputetët e PD kanë kërkuar pjesëmarrjen fizike në komisione dhe “në zbatim të nenit a5 të rregullores, do të jenë të pranishëm fizikisht në sallat e komisioneve në kryesinë e Kuvendit”, njofton zyra e shtypit e selisë blu.

NJOFTIMI NGA PD

Sot, mblidhen disa komisione parlamentare. Deputetet e PD kane kerkuar pjesemarrjen fizike ne komisione dhe, ne  zbatim te nenit a5 te rregullores, do te jene te pranishem fizikisht ne sallat e komisioneve ne kryesine e Kuvendit.

Komisioni i Ligjeve, ora 10.30

Komisioni i Shëndetësisë, ora:11.00

Komisioni i Sigurisë, ora 11:30

Komisioni i Jashtem, ora:13.30