Autor: 27.al

Këndonjësit / Nga 27.al -

Një letër dashurie për Lulin

Nga Enkel Demi Kur Lulit i ikte zëri në tubim ose shkonte në notat e larta të një këngëtari lirik, castrato pati shumë njerëz që nuk e vranë shpresën. Shumë…

OpEd / Nga 27.al -

Njëri fle, dhe tjetrin e ha vreri

Nga Spartak Ngjela Në një kohë pritjeje, ai që pret mund të jetë real ose i gënjyer. Në një kohë pritjeje ndodh që njeri pret diçka te mirë, e cila,…

OpEd / Nga 27.al -

Nuk është me inat, por me takat

Nga Lorenc Vangjeli Nëse një i huaj vjen për herë të parë në Tiranë ditën e enjte dhe “Guida turistike” i shërben punimet e Kuvendit si “një atraksion turistik”, me…