Fjalë kyçe: tatoo

OpEd / Nga Klodiana -

Ndjesë, në gjunjë dhe gjithmonë!

Nga Lorenc Vangjeli Ne shqiptarët kemi një raport të veçantë me festat. Ne vazhdojmë të bashkëjetojmë me ngutin për t’i nxjerrë ditës së pushimit zyrtar në kalendar gjithë dembelizmin otoman…

OpEd / Nga 27.al -

Një i nënës, një i njerkës

Nga Enkel Demi Unë jam tifoz futbolli. Shoh pa fund ndeshje, të tëra kampionatet e rëndësishme, kam skuadrat e mia që bëj tifo, blej bluza, marr pjesë në forume, kam…