Fjalë kyçe: lgbti

Mejtime / Nga 27-shi -

Bie miti i “Listës së Zezë”

Nga Frrok Çupi Dy herë në gjithë historinë e re ka rënë miti i “Listës së Zezë” me Amerikën. Herën e parë, nga viti 1939 deri në vitin 1992. Ambasada…

Telegrama / Nga Media -

Politikanët kundër LGBTI, Lu: Kini kujdes!

Në Kuvend po zhvillohet një forum për personat LGBTI ku marrin pjesë deputetë të opozitës e mazhorancës, ambasadori amerikan Donald Lu dhe Romana Vlahutin. Lu tha se ka pak politikanë shqiptarë që…