Fjalë kyçe: Komisioni i Disiplines

Këndonjësit / Nga 27.al -

Java e fundit…

Nga Saimir Demi Përfundoi faza e parë dhe ende askush nuk ka thënë zyrtarisht, pra me bindjen absolute, që ky është kampionati më i bukur i kohërave moderne, një katalog…

Kalitje / Nga 27-shi -

Elis Bakaj, lamtumirë Tirana!

E mbylli sezonin në mënyrën më të mirë të mundëshme, me një gol spektakolar ndaj Vllaznisë, madje gjatë sezonit dëshmoi së është një nga futbollistët më të talentuar që luajnë…

Kalitje / Nga 27-shi -

Korabi në Kategorinë Superiore

Komisioni i Disiplinës ka thënë fjalën e fundit dhe tashmë Korabi i Peshkopisë do të jetë pjesë e Kategorisë Superiore për sezonin e ardhshëm. Por këtë të drejtë e ka…