Fjalë kyçe: gjelbërim

Vëzhgim / Nga 27.al -

Me dy kazma dhe lopata (Foto LSA)

Tirana sot është duke u larë dhe shplarë jo vetëm nga punonjësit e Bashkisë, por edhe vullnetarë të shumtë në lagje të ndryshme të qytetit. Megjithatë pjesën e luanit e…