Fjalë kyçe: dhunë

Mejtime / Nga Media -

Kalvari i popullit të përgjakur çam

Nga Isuf Bajrami “Çamët, vendin e tyre e duan me entuziazëm. Kur flasin për të, e vënë mbi vendet e tjera. Vështrimi i tyre vete kurdoherë mbi malet e Epirit”….

OpEd / Nga Media -

San Remo dhe dhunë shqiptare

Nga Artan Fuga Ore edhe për këtë çunin që fitoi në San Remo, do ta politizojmë dhe duke mos e lënë rehat, do ta kthehjmë si vlerë kundër Shqipërisë. Se…