Fjalë kyçe: cmim

Kalitje / Nga Media -

Një tjetër çmim për Igli Taren

Tjetër vlerësim për Igli Taren në Itali. Drejtori sportiv i Lazios, është nderuar me çmimin “Scouting Leader” nga “Football Leader 2018”. Tare vlerësohet për aftësitë dhe intuitën e tij në…