Fjalë kyçe: BELLA HADID

Floktore / Nga Klodiana -

Bella Hadid ndryshon look

Bella Hadid ka ndyshuar look pas shijimit të pushimeve verore në Evropë. Supermodelja është shfaqur me flokë të shkurta dhe dukej shumë tërheqëse. 20-vjeçarja është fotografuar në New York e…

Floktore / Nga Klodiana -

Një pasarelë për bamirësi

Naomi Campbell i është kthyer punës së vjetër për një kauzë të mirë. Shfaqja “Fashion for Relief” ishte konceptuar të mblidhte ndihma për “Save the Children”. “Pantera e zezë” e…