Fjalë kyçe: Amerikë

Telegrama / Nga Media -

Vdes senatori amerikan, John McCain

Senatori John McCain, i cili shërbeu gjashtë mandate radhazi në Senatin amerikan dhe kandidoi dy herë për president vdiq të shtunën në moshën 81-vjeçare, pas një beteje të gjatë me…