Fjalë kyçe: 28 Nëntori

Mejtime / Nga Media -

Nesër nuk keni të drejtë të festoni

Nga Xherald Bizaku 28 Nëntori është një nga datat më të gëzuara për kombin shqipfolës. Është pikërisht kjo datë që i bëri shqiptarët me shtetin e tyre, të pavarur dhe sovran….