Fjalë kyçe: ukraine

Mejtime / Nga Media -

Dy realitete dhe modestia jonë tragjike

Nga Mentor Kikia 1- Fillimi dhe fundi i një proteste në Ukrainë, 2013: Studentët u ngritën kundër qeverisë dhe presidentit, që po ia bashkëngjiste vendin Rusisë dhe kërkuan orientimin drejt…