Fjalë kyçe: Të Pa(k)varur

Mejtime / Nga 27.al -

Të Pa(k)varur

Nga Mehmet Elezi Të pakëndshëm (po shprehem butë) disa analistë të pa(k)varur dhe disa diplomatë-politikanë. Gjuajnë me fjalë të mëdha nga Olimpi: ka faj politika, sistemi, liderët e partive. Nuk…