Fjalë kyçe: stalinizmi

OpEd / Nga 27.al -

Shqipnia vazhdon me qenë vend stalinist…

Nga Ilir Seci Fotot e vendosuna shtyllave në qendër te kryqytetit nji ditë mbas Halloween-it si dhe festimet e përvjetorëve të brigadave partizane me veteranë me shalle të kuqe sovjetike,…