Fjalë kyçe: stalinist

OpEd / Nga 27.al -

Shqipnia vazhdon me qenë vend stalinist…

Nga Ilir Seci Fotot e vendosuna shtyllave në qendër te kryqytetit nji ditë mbas Halloween-it si dhe festimet e përvjetorëve të brigadave partizane me veteranë me shalle të kuqe sovjetike,…

OpEd / Nga 27.al -

Sulmi ndaj Lindita Nikollës enverist

Nga Klodian Tomorri* Akti vandal ndaj ministres së Arsimit është përdhosja më e madhe e kauzës për arsimin. Unë jam nga ata që mendoj se Lindita Nikolla i ka bërë…