Fjalë kyçe: Shqiptarët

Mejtime / Nga 27.al -

Sa dua të të besoj Rudinë

Nga Alketa Ipeku Kam kohë që po të dëgjoj Rudinë, tek flet në parlament e jashtë tij, në studio televizive apo dhe në intervista. Herë të kam kuptuar e herë…

OpEd / Nga 27.al -

Serbët e bëjnë punën e vet. Po shqiptarët?

Nga Mehmet Elezi Beogradi ka sajuar një mal me dosje, që kriminalizojnë shqiptarët. S’ka lënë gjykatë e kancelari botërore pa i dërguar për të vërtetuar se serbët janë qingji, shqiptarët…

Mejtime / Nga 27.al -

Gruevizmi dhe Zaevizmi, shqiptarët si “doping”

Gruevizmi edhe tani po përdoret si kartë “bankomati” për vota nacionaliste. Nëse dje gruevizmi shërbente për të kamufluar feudalizmin oligarkik të një kaste njerëzish që politikën e mbindërtonin si doktrinë…