Fjalë kyçe: Shpetim Idrizi

Telegrama / Nga 27.al -

PDIU nuk voton qeverinë

Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet nuk ka votuar sot qeverinë. Në rrëmujën e madhe të krijuar gjatë votimit të ndryshimeve në qeveri nuk është vënë re që Shpëtim Idrizi dhe…