Fjalë kyçe: SHEN PJETRI

Floktore / Nga Alma Kodra -

Politikani, një ditë në ferr

Një politikan vdes dhe e gjen vetën përpara Shën Pjetrit. Shën Pjetri hap librin e tij lexon emrin dhe i thotë: “Pra, ti je një Politikan?” “Po…pse ka ndonjë problem?’…