Fjalë kyçe: Shekspiri

OpEd / Nga 27.al -

Njëri fle, dhe tjetrin e ha vreri

Nga Spartak Ngjela Në një kohë pritjeje, ai që pret mund të jetë real ose i gënjyer. Në një kohë pritjeje ndodh që njeri pret diçka te mirë, e cila,…