Fjalë kyçe: Salianji

Vëzhgim / Nga 27.al -

PD censuron Sali Berishën

Dita e djeshme për Partinë Demokratike ka qenë e ngarkuar në agjendën e saj politike. Kjo për negociatat mes saj dhe mazhorancës për arritjen e marrëveshjes për ligjin e dekriminalizimit…