Fjalë kyçe: puro

Foto dite / Nga 27-shi -

Fotografia, propaganda dhe retushimi

Fotografia është një instrument i fuqishëm propagande, pasi ajo zëvendëson rolin e ikonës në memorien e përgjithshme. Në shekullin e 20-të ka shumë ngjarje, imazhe, portrete përfaqësuese dhe përfshirëse që…